Are You a Davos Insider?

Cristina Lindblad

Whether it was the flu or the $20,000 price of admission that kept you from rubbing elbows with A-listers at the World Economic Forum this year, you can still prove your Davos chops. See if you can pick out the correct Davos conference themes from this list of competing titles.

1 Leadership in Fragile Times

A. Ph.D. dissertation on the debt ceiling negotiations

B. Davos 2002

C. Career-development program at Goldman Sachs

2 Conscious Capitalism

A. Seminal Marx and Engels tract

B. Davos 2003

C. Book by Whole Foods co-founder John Mackey

3 Waging Heavy Peace

A. Neil Young autobiography

B. Yale class taught by ex-U.K. Prime Minister Tony Blair

C. Davos 2005

4 The Creative Imperative

A. Crafty mom’s blog

B. Abstract art exhibition at New York’s Whitney Museum

C. Davos 2006

5 The Changing Power Equation

A. Davos 2007

B. Pamphlet from California utility rolling out smart meters

C. SXSW panel on social media clout

6 The Rediscovery of Wonder

A. Theme of TED 2011

B. Child-rearing workshop

C. Davos 2008

7 Overexposed

A. Davos 2009

B. Maroon 5 album

C. Coffee-table book cataloging history of wardrobe malfunctions

8 Hope and Fear: The Future

A. Davos 2010

B. Career services seminar for class of 2014 grads

C. Theme of Burning Man 2006

9 Shared Norms for the New Reality

A. Singles’ event for foreign-policy buffs

B. Davos 2011

C. Memo notifying Morgan Stanley employees of changes to the bonus plan

10 Dynamic Resilience

A. One of Newton’s laws of motion

B. Advanced pilates class

C. Davos 2013

ANSWER KEY: 1.B, 2.C, 3.A, 4.C, 5.A, 6.A, 7.B, 8.C, 9.B, 10.C

Welcome!

Magazines Review offers you a broad range of popular American magazines online. Browse an extensive directory of magazines, covering most important aspects of your life. Find the most recent issues of your favourite magazine, or check out the oldest ones.

About content

All the articles are taken from the official magazine websites and other open web resources.

Please send your complains and suggestions through our feedback form. Thank you.